Stillehavet med ny musikkvideo

Bandet Stillehavet er ute med ny singel og video. Vestlendingene er klare med sitt andre album i november, og singelen «Cosmos» er den første låten på albumet.

Stillehavet består av Marit Elisabeth Svendsbøe Stedje og Gaute Stedje og holder til i Bjørnafjorden sør for Bergen. Her har de eget hjemmestudio hvor de skriver og spiller inn musikken sin. De har tidligere gitt ut det selvtitulerte debutalbumet Stillehavet, et album som fikk bra anmeldelser fra både innland og utland.

Nå er det ny fullengder på gang. Det nye albumet har tittelen Kama Muta og har slippdato 11.november. Selv sier de at de er inspirert av artister som Radiohead, Thom Yorke og Björk. Jon Hopkins har også vært en stor inspirasjonskilde, noe de mener produksjonen på albumet bærer preg av. Den ferske singelen «Cosmos» fungerer som åpningsspor på albumet, og de har også laget en musikkvideo til denne som du kan se nedenfor.

I skjæringspunktet mellom elektronika og dream pop

Over mørke, melodiøse og intrikate rytme- og elektronika-mønster svever den drømmende og hviskende vokalen til Marit Elisabeth Svendsbøe Stedje.

Låten «Cosmos» er en låt i skjæringspunktet mellom elektronika og dream pop, og handler om savn etter noen som har gått bort og som man håper å møte igjen. Over mørke, melodiøse og intrikate rytme- og elektronika-mønster svever den drømmende og hviskende vokalen til Marit Elisabeth Svendsbøe Stedje.

I likhet med musikken er videoen av det drømmeaktige slaget: En kvinneskikkelse med flagrende hår og flagrende gevanter danser gjennom en skog. Hva søker hun?

Vi kommer tilbake med anmeldelse av albumet «Kama Muta».

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*