Syndrom – Herregud for en fet låt!

Foto: Elvira Nikolaisen

Syndrom er ute med ny låt, Endless Night, som er første smakebit fra deres kommende fullengder, «Bloodbeats».

Foto: Elvira Nikolaisen

Håper jeg ikke tråkket på tærne dine, men jeg kunne ikke la være med overskriften. For hvis det er en Gud der ute, så må jo dette være noe for ham.

Kvalitetsmusikk

Debutalbumet som ble sluppet i 2015 kom i all stillhet etter 6 års studiojobbing. Bandet holder seg i skyggen, og når de først viser seg er det ingen mangel på kvalitet de leverer. Nå tre år etter, kan de igjen vise til kvalitet. Lydbildet har doblet seg i hastighet siden den gang, noe som er oppløftende. Musikalsk får du både doom, avantgarde og 80-talls goth, skapt av medlemmer som virkelig vet hva de driver med.

«Det støyende beistet er skjært ned til beinet, og igjen står «Bloodbeats, 6 spor med søylene plantet i den atmosfæriske, industrielle og eksperimentelle rocken».

Vi må dessverre vente helt til høsten før de slipper hele fullengderen på vinyl hos Big Day Records. Men heldigvis kan vi nyte denne åtte minutter lange reisen i Endless Night. Noe av det bedre jeg har hørt på lenge! Kvalitetsmusikk med store bokstaver, akkompagnert av maskinell rytmikk, klagende gitarer og eksistensiell uro.

Syndrom på Facebook

2 Comments

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*