The Oxydants ute med singelen «Should I Creep»

Pressebilde av gutta i The Oxydants
Foto: Pressebilde
Albumklare The Oxydants slapp i dag smakebiten «Should I Creep» som er tittellåta for det kommende albumet. Skiva slippes på Fucking North Pole Records om noen få uker.

Skulle du ønske du levde i New York på 70-tallet? Har du på følelsen at CBGB var stedet for deg, men så gikk du glipp av det? Ingen fare. Det gjorde The Oxydants også. Men det stopper de ikke i å spille god gammel punk av den grunn. Kall det punk’n roll. Eller glam punk uten glam, men med øl i stedet. The Oxydants er lyden av punkens første skrikende, spede barndom. Tenk Velvet Underground, New York Dolls, Johnny Thunders og Ramones. Tenk søplete gater, klubber med stinkende dasser og øresus etter mange års herjing med trommehinnene. Akkurat slik vi liker det!

TheSingelcover Oxydants - Should I Creep
Foto: Coverart

Om den nye låta sier bandet: «Gnagsår på knæra: Med «Should I Creep (or Should I Crawl)» ville The Oxydants lage ei låt som har den perfekte morrastemningen: Når sola ubønnhørlig er på vei opp og resten av festen har lagt seg, men du bare må ha ei låt til, en uptempo gaule-låt å vekke hele huset med, er det bare å krype bort til platespilleren før du krabber videre etter halvtomme ølflasker. Og da er «Should I Creep (or should crawl)» låta du setter på

Gutta i The Oxydants har lang fartstid i Oslo og omegns rockemiljø og har tidligere vært å se i band som Pink Dirt, The Pumps og Muzzlewhite. Bandet består av Tore Aurstad (vokal og gitar), Harald Berge (bass), Thor Amor (trommer).

Låten (og albumet) er spilt inn i studioet til Andreas Berczelly i Brenneriveien/Oslo. Låtene er mikset av Andreas og av Preben S. Andersen (Death By Unga Bunga).

[iframe src=»https://open.spotify.com/embed/album/3X4oWcfX3sUGBEU7Oenv4Y» width=»300″ height=»100″ frameborder=»0″ allowtransparency=»true» allow=»encrypted-media»></iframe]

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*