Tons of Rock 2023: Architects vartet opp med hit etter hit

Foto: Hans Martin Høydahl
Architects er viden kjent for sine sterke liveopptredner, og antallet crowdsurfere vitnet om at også Tons-publikumet elsket det de så! Det ble fest på sletta!

Vurdering

Architects live på Tons of Rock 2023 5/6Karakter 5

Architects er et britisk metalcore-band som ble dannet i Brighton i 2004. Bandet består av fem medlemmer: Sam Carter (vokal), Dan Searle (trommer), Josh Middleton (gitar), Alex Dean (bass) og Adam Christianson (gitar).

Musikken er preget av tunge riff, komplekse rytmer og sterke melodier, og er kjent for å være både aggressiv og følelsesladet. Tekstene deres tar ofte opp samfunnskritiske temaer som klimaendringer, politikk og mental helse.

Live på Vampire Stage

Foran scenen var folkehavet møtt opp i god tid. Architects er viden kjent for sine sterke liveopptredner, og dette holdt de også ved lag på Fredagen.

I solskinnet bød de på en sterk oppvisning i metalcore, der hitlåtene deres kom som perler på en snor. Fansen elsker det bandet gjør, og antall crowdsurfere vitner også om at de vant med seg nye fans. Det ble rett og slett enda litt mer fest på sletta!

Nihilist

Black Lungs

Giving Blood

Deep fake

Doomsday

Little Wonder

Impermanence

a new moral low ground

Meteor

When we were young

Animals

 

Fotogalleri: Hans Martin Høydahl

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*