UNDERGRUNN ute med ny mixtape

Foto: UNDERGRUNN
UNDERGRUNN kommer med oppfølger til fjordårets UG SOMMER

UNDERGRUNN dukket først opp på vår radar I 2018, da de ga ut EP’en UG Sommer gjennom plateselskapet Major. Nå er de tilbake i søkelyset vårt, med mixtapen UG Klikk. UNDERGRUNN består av Plaza, Mar$tein, Fretex, Puz, Rikpappa og Loverboy, som alle kommer fra samme bydel, og møttes gjennom musikken.

Det siste året har guttene fra Gamle Oslo vært en travel gjeng, med bylarm-opptreden, oppvarmingskonserter for navn som Jaa9 og Onkl P, og i rukket å slippe musikkvideo til “Dr. Plaza”, som er med på mixtapen. I tillegg til dette, har de nå altså rukket å utgi en 7-spors mixtape.

Albumcover: UG Klikk

UG Klikk er en tape full av “Dumme Bars” og “UG-shit” som forteller oss at klikken er det viktigste, selv om andre ting kan komme i veien noen ganger. Det ligger en følelse av uerfarenhet over det hele, uten at det nødvendigvis er et dårlig tegn. UG er nye i gamet, med oppstart I 2017. Dette forteller oss bare at de med fremtiden kun vil bli enda bedre. Gutta i UNDERGRUNN har fortsatt en vei å gå, men fredagens slipp lover virkelig godt.

 

Hør hele mixtapen her:

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*