Sløtface ute med ny singel og Audiovisuell klima-oppvekker

Sløtface på Øyafestivalen 2018 - Foto: Johannes Andersen
I dag slapp Sløtface singelen «Sink or Swim» med følgende musikkvideo som fronter mennesker som utgjør en forskjell i klimakrisen.

Haley Shea sier dette om låta: “Låta handler om desperasjonen, og også følelsen av maktesløshet som kommer når jeg tenker på klimaendringer. Den er en ærlig beskrivelse av hvordan jeg definitivt ikke gjør nok for å stoppe det, og hvordan det hele føles så massivt og vanskelig, men at det samtidig delvis faller på mange små hverdagsvalg.”

Støtte til de som gjør tiltak

Musikkvideoen er klippet og limet av gitarist Tor Arne Vikingstad. Klippene er tatt av den britiske dykkeren Rich Horner og fotograf Caroline Power.

“Etter min mening er ‘Sink or Swim’ den beste låtteksten Haley har skrevet for bandet vårt. Den viser virkelig hvor personlig politikk egentlig er. Selv er jeg så lei av å se og høre eksperter og politikere i nyhetene, og kjenne på distansen til alle disse tingene som angår meg og mine. Tanken var å lage en video som viser hvor personlig klimakrisen virkelig er, ved å dytte teksten til Haley i front og støtte den opp med ekte opptak tatt av folk som faktisk er der ute og utgjør en endring”, sier Vikingstad.

Sløtface inntar Rockefeller for første gang som headliner 15. februar 2020.

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*