Ute etter god uhygge?

I dag slipper det spennende elektro-rock bandet Ponette singelen Hours, med tilhørende nervepirrende og klaustrofobisk musikkvideo.

Foto: Promobilde

Bandets mørke og elektroniske sound kommer godt til rette i denne låta. Hardtslående trommer, glitchy vokal og catchy vibe. Hours sniker seg innpå en. Akkurat som musikkvideoens uhyggelige stemning. For å få stemningen ekstra uhyggelig ble det filmet i en klaustrofobisk setting.

Akkurat som i Gun, har de valgt å plassere vokalist Helene Svaland på badet sammen med dyr. Denne gang med levende slanger, og ikke en død blekksprut.

[iframe width=»560″ height=»315″ src=»https://www.youtube.com/embed/fT7wg-iHc-o» frameborder=»0″ allow=»autoplay; encrypted-media» allowfullscreen></iframe]

 

Lurer du på om du skal til Spikersuppa under Oslo Pride, hvilke band du skal se på p3-scenen under Slottsfjell, eller hva du skal sjekke ut når Klubbøya sparkes i gang? Da vet jeg hva jeg hadde gjort, spesielt om du er interessert i litt avantgarde. Selv tok jeg egne barn med til Gaffa-scenen under Musikkfest forrige helg, og jeg var ikke den eneste som gikk derfra smilende og fornøyd.

Ponette på Facebook

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*