Aggie Frost ute med ny, fengende låt

Foto av Aggie Frost av Erika Hebbert
Foto: Erika Hebbert
Bare tre uker etter den første singelen «Tentakler» er Aggie Frost ute med kapittel to av det som skal munne ut i albumet Perlemor.  Denne gang med den skamløst fengende synthpop-låten «Tidløs».

Aggie Frost er ute med den skamløst fengende synthpop-låten «Tidløs».

Om den første singelen til Aggie Frost var preget av en mer innadvendt, melankolsk og tenksom stemning, er «Tidløs» musikalsk sett mye mer poppete og sommeraktig. Ikke dermed sagt at teksten er overflatisk på noe som helst vis.

Menneskelige relasjoner i fokus

«Tidløs» handler i følge Aggie om menneskelige relasjoner som kan være både vanskelige og vakre: «Alle forhold er vakre og nydelige, hvis vi ser oss tidløse sammen – hvis vi tør gå videre. «Tidløs» er en hyllest til et rausere samfunn – og til friheten til å finne sin kjærlighet!» Det gjenspeiles godt i teksten hvor gjennomgangstemaet er at «det vi har e for bra til å kastes bort som støv«.

Låten har Aggie Frost skrevet i samarbeid med Hallvar Agersborg og Martin Hotvedt fra elektronikaduoen Snö. Et samarbeid mellom Frost og Snö altså. På tross av de litt kjølige artistnavnene, har de tre rett og slett laget en skamløst catchy sommerlåt. Låten er produsert av Aggie Frost og Per Martinsen og mikset av sistnevnte.

«Alle forhold er vakre og nydelige, hvis vi ser oss tidløse sammen – hvis vi tør gå videre».

Passer godt i nordnorsk språkdrakt

Låtene til Aggie Frost har kommet i engelskspråklig drakt før, og derfor er det ekstra gledelig at de to nye låtene – og stemmen til Aggie – passer så godt i nordnorsk språkdrakt. Det føles nært og ekte. Forventningene til det kommende albumet Perlemor har gjennom «Tidløs» og «Tentakler» skrudd seg opp voldsomt. Begge låtene har gått på høy rotasjon hos disharmoni sin anmelder den siste tiden. Vi vil ha mer!

Vi kommer tilbake med både intervju og albumanmeldelse, så du gjør lurt i å følge med på disharmoni framover. I mellomtiden kan du sjekke hjemmesiden til Aggie Frost her.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*