At The Gates – live på John Dee

Foto: Sadan Ekdemir
Det legendariske Gøteborg-bandet At The Gates var ene og alene om å skape et helt eget sjangeruttrykk som har inspirert horder av band innen metalens mange undersjangre – den 29.04.2022 stod de på scenen på John Dee. Fansen var storfornøyde med hva gutta leverte!
At The Gates er en av de tre store svenske metalbandene, sammen med Entombed og Dismember. Bandet sies å ha inspirert en bråte av band med sin melodiske teft – alt fra Slipknot til In Flames. Guttene slapp nylig sitt syvende album, The Nightmare Of Being, hele 30 år etter at de debuterte med EP-en Gardens Of Grief.

Best of At The Gates

Live etterlot At The Gates-fansen storfornøyd. Publikum fikk en real «best of»-opplevelse på John Dee, med musikk fra nesten hele katalogen til At The Gates. Det ble hele 6 låter fra Slaughter of the Soul, 5 fra At War With Reality og 3 hver seg fra henholdsvis The Nightmare of Being og To Drink From the Night Itself.

Bilde for bruk i artikkel
Bandet leverte varene. Foto: Sadan Ekdemir
Distant vokal

Svenskene var tydelige på at de gjerne kunne komme tilbake igjen å spille for Oslo-publikummet veldig snart!

For undertegnede ble det hele litt for monotont og når vokalen var så langt bak i lydbildet, så ble det rett og slett ikke noe høydepunkt. Fansen var mer enn fornøyde, og det er det viktigste, og svenskene var tydelige på at de gjerne kunne komme tilbake igjen å spille for Oslo-publikummet veldig snart!

Kveldens store positive overraskelse var oppvarmerne i Under the Oak, som tullet og rocket seg gjennom et tidvis heidundrende sett.

Bilde for bruk i artikkel
Legender på John Dee! Foto: Sadan Ekdemir
Setlist:

«Spectre of Extinction»
«Slaughter of the Soul»
«At War With Reality»
«Cold»
«The Paradox»
«To Drink From The Night Itself»
«Suicide Nation»
«Death and the Labyrinth»
«Heroes and Tombs»
«Nausea»
«Daggers of Black Haze»
«Touched by the White Hands of Death»
«Under a Serpent Sun»
«The Book of Sand (The Abomination)»
«The Mirror Black»
«Blinded by Fear»
«The Night Eternal»

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*