Den femte statsmakt vender tilbake

Black Debbath er sitt samfunnsansvar bevisst, og returnerer for å rydde opp i det rotet vi kaller norsk offentlighet. Til høsten slippes et nytt album, og bandet legger ut på turné i Norge.

Foto: Promobilde

Tiden for et oppgjør med samtiden og samfunnsutviklingen er overmoden. Vellystige embetsmenn, clickbait og uvesentligheter er kun noen få av zeitgeistens mange sabotører. Endetidstegnene er overalt, og heltene er få eller falske av vesen. Heldigvis har vi Black Debbath, som de senere årene har samlet krefter til nok et rettskaffent angrep på offentligheten.  Den 26. oktober vender veteranene tilbake med sitt åttende album, «NORSK BARSK METAL».

Albumet vil ledsages av en turné som starter i Horten den 9. november og avsluttes på ærverdige Rockefeller den 2. februar i 2019.

Med groovy tungrock som våpen ønsker de å overvinne enhver krangel og diskusjon. Lite er kjent om den hvor potent våpen den nyeste plata i arsenalet vil være, men med titler som Legg monarkiet ut på anbudEtiske retningslinjer for tryllekunstnere og trollmenn, og Hele Norge roper ulv er det grunn til å forvente både hersketeknikker og helbredelse av diskursen.

Barsk spredning

Albumet vil ledsages av en turné som starter i Horten den 9. november og avsluttes på ærverdige Rockefeller den 2. februar i 2019. Flere datoer vil bli annonsert etter bandets forgodtbefinnende.

Nov. 9: Horten, Glassmagasinet
Nov. 10: Drammen, Union Scenen
Nov. 16: Hamar, Gregers
Nov. 17: Trondheim, Byscenen
Nov. 23: Kongsberg, Energimølla
Nov. 24: Porsgrunn, Rip
Nov. 29: Stavanger, Folken
Nov. 30: Bergen. Hulen
Des. 1: Haugesund, Flytten
Feb. 1: Fredrikstad, Gamlebyen Kulturhus
Feb. 2: Oslo, Rockefeller

Black Debbath unner også sine inspirasjonskilder innen den barskere delen av norsk metal en stund i solen. Bandet har opprettet en snadderfylt spilleliste, som hver mandag vil bli oppdatert med en ny låt. Et av bandmedlemmene vil også gi sin personlige begrunnelse for hvorfor akkurat denne sangen representerer «NORSK BARSK METAL» på sitt oppimot nest ypperste.

Black Debbath på Facebook

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*