Vinn dagsbilletter til Norwegian Wood! -AVLYST

Foto © Johannes Andersen

Den folkekjære festivalen Norwegian Wood har holdt det gående helt siden 1992. Det ble den gang initiert av tre kamerater som ønsket å starte en festival for bandene og musikken de likte.

Dessverre måtte Norwegian Wood avlyse årets festival. De lover å komme sterkere tilbake i 2019. Les mer på festivalens Facebookside.

Festivalen har hatt flere av rockens største stjerner på sin hovedscene. Blant dem Johnny Cash, David Bowie, Neil Young og mange mange fler.

Undertegnede har selv deltatt som publikum år etter år. Sett artister som Patti Smith, Gojira og Opeth ++, som har bidratt til særs gode minner.

Festivalen har hatt flere av rockens største stjerner på sin hovedscene.

Mitt største konsertminne fra Norwegian Wood er nok fra år 2002. Det berømte «skrekk og gru»-året, for fans av bandet Tool. Selv om Iggy Pop var så kul å steppe inn som stedfortreder, valgte flere bare å bli hjemme. Synd for hjemmesitterne, da de andre fikk en svært så minnerik konsertopplevelse. Det morsomste med alt var at enkelte som valgte å bli hjemme i grunn også var fans av Iggy Pop.

Det har ikke alltid vært noen dans på roser å holde festivalen i live. Likevel klarer de år etter år å dra maskineriet i gang igjen. Smekke sammen et program til glede for de besøkende, nå også med hjelp av publikum. Festivalen arrangeres av Norsk Øl AS, men eies av flere. Alle kan faktisk bli eiere av Norwegian Wood festivalen ved å investere. Slik kan du også være med å bestemme hvem som får spille på festivalen.

90-tallskjær

Visste du at Travis kommer for å spille albumet mange bare ble helt forelska i? 19 år etter «The Man Who» ble sluppet, står det fortsatt øverst på hyllen hos veldig mange. Uten et fnugg støv.

 

Andre foreløpige satt opp på listen er USA-bandene Rival Sons og The Rainmakers. Kanskje du husker allgaulingen rundt låtene til di Derre? Sier Jenter eller Rumba med Gunn (1-2-3) deg noe? Bandet som består av: Jo Nesbø (vokal, gitar), Magnus Larsen jr. (bass), Espen Stenhammer (trommer), Halvor Holter (Keyboards), Unni Willhelmsen (gitar, vokal) og Lars Jone (gitar), er faktisk også ute med nytt materiale.

Countrymusikeren Jason Isbell, samt sang- og låtskriveren Thåström kommer også. I tillegg er ingen av navnene på Woodville oppført, så det er plenty å glede seg til.

Vinn dagsbilletter til festivalen

Vi sitter på to dagsbilletter som vi deler ut til en heldig vinner. Det du må gjøre er å trykke deg inn på vår Facebook-side. Skriv en kommentar om den artisten på årets program du har ditt beste konsertminne fra.

Beskriv minnet i kommentarfeltet på Facebook og tagg den du vil ha med deg. Da kan du vinne billetter til dagen du ønsker sammen med din utvalgte venn. Konkurransen avsluttes fredag 18.5 klokken 13.00. En vinner av to billetter kunngjøres ca. klokken 16.00 på Facebook samme dag.

Program Norwegian Wood 2018

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*