Første fullengder fra Dune Sea!

Foto: Promobilde
Knallsterkt debutalbum fra romfarende shoegaze-stonere. «Dune Sea» er ute i dag gjennom All Good Clean Records.

Dune Sea er en Trondheim-basert trio bestående av Ole Nogva (vokal/gitar/synth/effekter), Petter Dahle (bass), og Erik Bråten (trommer). Det startet som Nogvas soloprosjekt i 2012, og forble dette til Erik Bråten slang seg på våren 2017 for å spille inn trommene på debut-EP’en «All Quiet Under The Suns». Da bassist Petter Solvik Dahle ble et permanent medlem tidlig i fjor var det på tide å spille inn debutskiva. Albumet er selvtitulert så vel som selvprodusert, og spilt inn av bandet «rundt om i Trondheim».  Masteringen står Rhys Marsh hos Autumnsongs Recording Studio for.

I Hawkwinds stjernetegn

«Dune Sea» traff umiddelbart hjem hos undertegnede.

«Dune Sea» traff umiddelbart hjem hos undertegnede. Bandets stilfulle sjangerlek kombinerer stonerrock, psykedelisk space rock, shoegaze og biter av både post- og proto-punk. Resultatet av dette er et veldig særegent uttrykk og et låtutvalg med både bredde og personlighet. De langstrakte synth-lydlandskapene som går igjen på albumet er av ypperste klasse; det er nesten som om man tror på at det er slik intergalaktisk råning låter.

Dersom du har savnet et Hawkwind fra det tjueførste århundret, bør du definitivt vende både blikk og øreflipper i Dune Sea’s retning. Jeg gleder meg til å følge dem videre på (rom)ferden!

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*