Konkurranse: Konsertbilletter gis bort!

Foto: Promobilde
Vaterland gir bort to konsertbilletter til konserten med Hexis + ARV + Suffer Yourself onsdag 6. april.

Vi har den udelte glede å kunne lodde ut to konsertbilletter til neste ukes konsert med Hexis, ARV, og Suffer Yourself på Vaterland.

Det er særdeles enkelt å delta i konkurransen. For å være med i trekningen trenger du bare å kommentere «Jeg vil ha!» (eller et tilsvarende egeninteressert utsagn) på Facebook-posten til denne saken på disharmonis side. Den heldige vinneren trekkes lørdag 2. april.

Les mer om arrangementet her!

Fet line-up

Hexis er et dansk band som ble grunnlagt i 2010 og opererer i krysningspunktet mellom black metal, hardcore, og sludge. Det hardt turnerende bandet kan skilte med bekmørk musikk og et liveshow preget av ekstrem energi og et lysshow som tester de menneskelige sansers yttergrenser.

ARV er et ferskt tilskudd til den norske bandfloraen, og hadde sin debutkonsert som support for franske CELESTE på Revolver tidligere i år. Kvintetten, som består av medlemmer fra bl.a. Kollwitz, Jack Dalton og Day of the Jackalope beskriver musikken sin som sammensatt av det nordnorske mørkets sinn, kald aggresjon og beinharde riff med rødglødende melodier og presisjon.

Suffer Yourself er en svensk-ukrainsk duo som spiller funeral-death/doom, preget av hypnotisk repetisjon, overraskende instrumentering. De blir med Hexis på deler av sistnevntes Europa-turné, og Vaterland er et av stoppestedene som skal få smake deres gjennomfrosne lydbilde.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*