Låtslipp fra Alexander Woods!

Foto: Promobilde
I går slapp danske Alexander Woods sin nye singel, pop-balladen «Older».

Med dype røtter i musikken og en platespiller konstant spillende i bakgrunnen er Alexander Woods et resultat av mange års søk, et søk etter et ekte uttrykk igjennom melodi og lyrikk. Du kan forstille deg et søskenskap mellom Alexander Woods, Tom Misch og Paolo Nutini – hvor Alexander er lillebroren som alltid har titte sine brødre over skuldrene og at han nå endelig tar steget ut av deres skygge.

God kombinasjon av stødig vokal, flotte saxofon-partier og en lekende lett akustisk gitar.

«Older» er en følsom, avslappende låte med en god kombinasjon av stødig vokal, flotte saxofon-partier og en lekende lett akustisk gitar. Alexander Woods synger ærlig om egne erfaringer og en situasjon han selv har vært i. Låten tar for seg det å alltid jage etter noe bedre med en evig frykt av at det beste kanskje allerede er forbi og at det ble oversett i den tro at det ikke var bra nok.

– «I en tid, hvor alt og alle er et par simple klik væk, er det intet under, at der står skrevet ‘bound for failure’ henover de fleste partnerskaber. Når vi konstant bliver påmindet om, at græsset kunne være grønnere et andet sted, krakelerer fundamentet i vores samliv, og vi tolker kedsomhed og hverdag som tegn på at hive teltpælene op og søge videre, i en jagt på en tåget opfattelse af fuldkommenhed.» uttaler Alexander selv.

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*