Tidlig albumslipp fra Hege Bjerk

Foto: Pressebilde
Hege Bjerk sitt nye album Kan Me Stoppa Tiå er ute på digitale kanaler en uke før planlagt slippdato. I kveld arrangerer hun livestream-konsert fra stua si på Facebook kl 21:30. Støtt bransjen i denne unntakstiden, og dra på konsert fra eget hjem!

Hege Bjerk vakte oppsikt hos mange da hun med egendesignet stjerne-kjole deltok på Melodi Grand Prix i februar. I 2015 ble hun roset av 4 av 4 mentorer på The Voice, og hennes debutalbum Alt me drømme om mottok lovord fra flere i NRK. Den norske sangeren og låtskriveren har laget et sterkt andrealbum som fortjener oppmerksomhet.

Albumet gis ut i fysisk format 20. mars som planlagt, men ligger ute på strømmetjenester allerede nå. Hvorfor er det ingen som klarer å finne ut av. Men vi går mange lange dager i møte, og litt god musikk skader aldri!

Deilig norsk pop

Albumet handler om den brå overgangen fra å være ung, fri og lovende student, til å plutselig være en ansvarlig, livredd og hodestups forelsket mamma. Det er fullt av motiverende og rørende pop-låter som vil gå rett hjem hos de fleste. Tittelsporet «Kan Me Stoppa Tiå» er en deilig pop-ballade som beskriver følelsene man får når man skjønner at livet aldri kommer til å bli helt det samme som før. Låta «Eg har aldri» er fengende og energifylt, og vanskelig å sitte stille til.

Albumet er fullt av motiverende og rørende pop-låter som vil gå rett hjem hos de fleste.

Musikken har et fargerikt lydbilde. Med varme synther, strykere og mektige trommer løftes Bjerks tekster og vokal. Albumet er produsert av trommeplager Ruben Dalen og pianist Martin Bjerkreim. I studio har hun også fått med seg et knippe gode musikere. Blant dem gitarist Espen Tappel og vokalprodusent og korist Ole Børud.

Hege Bjerk beskriver albumet med disse ord:

«Noen ganger må man velge å tro på at det kommer til å gå bra. Man må velge å stole på at kroppen er frisk, at flyet ikke kommer til å falle ned, at relasjonene ikke kommer til å briste.»

Dette er en innstilling vi alle bør ta med oss inn i de neste ukene. Hør Hege Bjerks nye album her, og få med deg konserten på facebook i kveld kl 21:30. Link til Hege Bjerks facebook-side.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*