Låtslipp fra Dreamarcher

Foto: Promobilde
«A Fail Of Design» er første smakebit fra fullengderen The Bond, som kommer i september gjennom Indie Recordings.

Dreamarcher har sine røtter i Odda, men er basert i Oslo. Bandet spiller mørk progressiv metall, og består av Kim Christer Hylland (trommer, vokal), Ruben Aksnes (bass, vokal), Odd Erlend Mikkelsen (gitar) og Eirik Kråkenes (gitar).

Bandet har gitt ut en rekke låter siden formasjonsåret 2016, og ga i fjor ut den sterke EP’en Harding. Bandets debutalbum kommer til høsten, og etter «A Fail Of Design» å dømme er bandet like ambisiøst som vi har lært å kjenne dem.

En ubalansert verden

Dreamarcher har teft for store lydbilder og kontrastfylte stemningsskifter.

Dreamarcher har teft for store lydbilder og kontrastfylte stemningsskifter. Romantisk og drømmende ambiens muterer mer enn gjerne til mørk furoremetall og vice versa. Bandets hjemsted er en vedvarende inspirasjonkilde, og både musikk, visuelt uttrykk og tekster har avtrykket til den lille industribyen i de majestetiske omgivelsene.

Om singelen har bandet følgende å si (oversatt fra engelsk):

«‘A Fail Of Design’ handler om våre utilstrekkeligheter som art; nærmere bestemt defekten som gjør at vi overforbruker våre delte ressurser når vi blir for mange, hvor resultatet blir en ubalansert verden. Vi kan se symptonene overalt rundt oss i naturen. Folk som lever i naturen eller i nærheten av den er mer berørt av dette. Et eksempel er vår egen hjemby, hvor skred og flom er en stadig økende trussel.»

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*