Låtslipp og musikkvideo fra Ulver!

Foto: Ingrid Aas
Ulver serverer mørk kjærlighet på valentinsdagen.

Få artister i Norge kan sies å ha en like bred CV som det stadig utforskende musikkollektivet Ulver. Det hele startet med sortmetall, men uttrykket har gjennomgått mang en metamorfose siden den gang. Deres seneste utgivelse representerer endringene bra; The Assassination of Julius Caesar fra 2017 tangerer sjangermessig mot EDM, synthpop, og darkwave.

I dag slipper de singelen «Russian Doll» (med dertilhørende musikkvideo), en låt som handler om mørk kjærlighet og menneskehandel. Sjekk ut videoen nedenfor!

Jubileumsår

Ryktene vil ha det til at neste album vil utgis før sommeren.

«Russian Doll» følger musikalsk sett i sporet til forrige fullengder. The Assassination of Julius Caesar høstet rikelig med lovord, og ble blant annet omtalt av VG som «mørkt, mesterlig og dødelig fengende». Vår anmelder fikk gleden av å se Ulver live på Tons of Rock i fjor, en opplevelse han senere mimret om som årets beste konsertopplevelse.

Etter et par år med turnévirksomhet og sideprosjekter begynner det å nærme seg en ny fullengder, og ryktene vil ha det til at neste album vil utgis før sommeren, i anledning bandets 25-årsjubileum. Vi gleder oss!

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*