Waterparks på Parkteatret

Waterparks, Parkteatret. Foto: Eirunn Smaaland Oppheim (@viljesterk)
Tirsdag 11. februar gjestet Waterparks Norge for første gang

Pop-punk trioen fra Texas slapp sin tredje fullengder, Fandom, i oktober 2019 og har nå tatt med seg Fandom-turnéen til Europa. De spilte sine første konserter i Skandinavia noensinne, og ifølge bandet selv er det et under at de ikke har tatt seg turen tidligere.

De spilte sine første konserter i Skandinavia noensinne, og ifølge bandet selv er det et under at de ikke har tatt seg turen tidligere.

Stemninga og energinivået var utrolig til tross for at det ikke var utsolgt, takket være bandets smittende entusiasme og låtenes intensitet. Tekstene er ektefølte og beskriver følelser jeg vil tro folk i alle aldersgrupper kan kjenne seg igjen i på en måte som bare treffer.

Solid allsang og superb support

Det var solid allsang på det meste av setlista, og bandet vet å bruke sine mest populære sanger til å la publikum prøve seg som vokalister. De er heller ikke redde for å tone det ned innimellom de røffere og mer upbeat låtene. Vokalist Awsten drar fram den akustiske gitaren og inviterer publikum med inn i en mer intim stemning med «Lucky People» og «21 Questions», før de drar opp igjen energinivået. De avslutter konserten med et brak med låta «Turbulent», som får alle i publikum opp fra gulvet i takt med musikken. Etter konserten ventet en liten gjeng fans utenfor venuen, hvor trioen slo av en prat og stilte opp på bilder i kulden.

Det skal sies at supportartisten De’Wayne Jackson spilte et fantastisk set og har mye av æren for den fantastiske stemningen på Parkteatret denne kvelden. 25-åringen fra Houston blander elementer fra R&B, gospel, rock og industrial og skaper en utrolig rytme som krever publikums oppmerksomhet. I tillegg har tekstene en utrolig dybde og fungerer som et greit spark til samfunnet, som gjør han veldig aktuell i disse tider. Man merker ikke at De’Wayne er der som support, slik man vanligvis gjør på konserter, da han bærer seg selv og fyller scenen med en utrolig selvtillit og lidenskap at man ikke kan annet enn å la seg rive med.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*