Nydelig juleduett med Daniel Kvammen og Daniela Reyes i «Venter på mirakelet»

Foto: Odd Sprakehaug
Begge har kommet med kritikerroste album i høst. Nå har de gitt ut julesingel sammen.

Daniel Kvammen ga i oktober ut albumet Guta som gret. Vår anmelder var begeistret, og det var også musikkpressen generelt. Daniela Reyes ga ut sitt album Engangsdager omtrent samtidig og høstet både priser og gode kritikker for albumet. Nå har Daniel og Daniela slått seg sammen i den fine julelåten «Venter på mirakelet».

Det er en pianoballade vi får høre i «Venter på mirakelet. Det er også bl.a. gitar og cello med her, men først og fremst er det de to stemmene sammen med pianoet som gir oss julestemningen.

Teksten starter med «Snøen den er rein og kvit/dekke te alt gammalt skit/ som fekk legge seg i jord.» «Ett steg tilbake og to fram» er budskapet her, og at man kan starte med blanke ark når året er over. Det er varmt og følsomt og stemmene til Kvammen og Reyes står perfekt til hverandre. Dette er en juleduett du spiller når du vil la roen og ettertenksomheten senke seg.

Vi kommer tilbake med et intervju med Daniela Reyes.

[iframe src=»https://open.spotify.com/embed/album/46k5pLdMCGyUagrOHDKold?utm_source=generator» width=»100%» height=»80″ frameBorder=»0″ allowfullscreen=»» allow=»autoplay; clipboard-write; encrypted-media; fullscreen; picture-in-picture»></iframe]

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*