Singelslipp og musikkvideo fra Sublime Eyes

Foto: Martin Mirandab
Sublime Eyes gir i dag ut»Mørket», som er smakebit nummer to fra deres kommende EP. From Light Unto Darkness slippes 24. februar gjennom Rob Mules Records.

Stavanger-bandet Sublime Eyes har holdt det gående siden 2007, og består av vokalist Arvid Tjelta, gitarist Tom Arild Dalaker, gitarist/keyboardist Jan T. Vinningland, bassist Jørn Helseth samt trommeslager Tommy Utsola.

De spiller melodisk death metal med innslag av thrash, og har siden oppstarten gitt ut fullengderene Dawn of the Defiant (2010), Sermons & Blindfolds (2015), samt Corrocean (2019). Mellom slagene ga de også ut EP’en Reign of the Sun i 2013. Deres neste EP nærmer seg med stormskritt, og dagens singel/musikkvideo er en forsmak på denne.

Foto: Coverart

Mørket senker seg

– Chugge-riff, blastbeats og heftig refreng preger låta, som i tillegg er på norsk! «Mørket» handler om en person som trekkes mot det onde, og som ikke klarer å motstå draget mot mørket.

Låta gjestes av Oliver «Ol'» Drake fra thrash-bandet Evile, som leverer en heftig gitarsolo. I følge Sublime Eyes selv er «Mørket» trolig det tyngste nummeret på den kommende EP-en. De beskriver lydbilde og tematikk med følgende ord:

«– Chugge-riff, blastbeats og heftig refreng preger låta, som i tillegg er på norsk! «Mørket» handler om en person som trekkes mot det onde, og som ikke klarer å motstå draget mot mørket.»

EP-en slippes 24. februar og bærer navnet From Light Unto Darkness. «Mørket» er andre singel fra utgivelsen; den 13. januar ga bandet ut «Victims From The Grave».

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*