Singelslipp og Rockheim-åpning for MoE!

Foto: Promobilde
MoE slipper singelen «Beautiful Stranger» samme dag som utstillingen «MoE – vi som elsket kaos» går av stabelen på Rockheim.

Det er etter alt å dømme begivenhetsrike dager for Guro Moe og Håvard Skaset, som sammen utgjør duoen MoE. I dag slippes «Beautiful Stranger», som den fjerde singelen fra deres kommende fullengder The Crone (slippdato: 11 mars). Låta er skrevet i Mexico, og beskrives med følgende velvalgte ord av bandet selv (obs: undertegnedes oversettelse):

«Beautiful Stranger’ utforsker begjærene som leder mennesker til utslettelse. Det skjulte selvet. En total annerledes vokaltilnærming, melodisk vibrafon og strengearrangementer som starter med Schönbergsk atonalitet og ender i total harmoni. Dualiteten som bor i oss alle.»

Sammen med låta slippes også en musikkvideo laget av bandets venner i Rhizomes Films i Mexico. Denne kan naturligvis sjekkes ut nedenfor:

En alternativ måte å jobbe og formidle musikk på

– Utstillingen er en historie om nettverk på tvers av landegrenser, om reiser, mat, møter med mennesker, dedikasjon og vilje til å gjøre ting selv.

Singelslippet sammenfaller med åpningen av utstillingen «MoE – vi som elsket kaos» på Rockheim. Utstillingen er et samarbeid mellom MoE, Rockheim, og Lasse Marhaug, som bandet har samarbeidet rikelig med, visuelt såvel som sonisk. Utstillingen omtales av Rockheim med følgende ord:

« ‘MoE – Vi som elsket kaos’ er en utstilling som viser en alternativ måte å jobbe og formidle musikk på. En nettverksbasert «gjør-det-selv»-metode med historiske røtter innen deler av undergrunnsmusikkscenen, der flat maktstruktur, kunstnerisk dialog og samarbeid er viktige premisser for musikken. Utstillingen er en historie om nettverk på tvers av landegrenser, om reiser, mat, møter med mennesker, dedikasjon og vilje til å gjøre ting selv. En livsstil og et yrke som har møtt betydelige utfordringer siden koronapandemien i 2020

Bandet vil også spille to konserter i løpet av kvelden, hvor Thomas Järnmyr (Motorpsycho) inntar trommestolen for anledningen.

Skulle du være så heldig å befinne deg trønderhovedstaden i dag, kan du få mer informasjon her. Vi som befinner oss utenfor pendleravstand til Rockheim vil kunne se strømming av arrangementet på Twitch, nærmere bestemt via denne linken.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*