Videopremiere: «The Ghost» med Susanna og Oslo Sinfonietta

Foto: Ådne Evjen
Helt eksklusivt har disharmoni.no som de første fått lov til å dele den flett nye videoen til Susanna Wallumrød & Oslo Sinfonietta fra MUNCH-museet.

Susanna og Oslo Sinfonietta spilte en konsert basert på Susanna sitt Baudelaire-prosjekt på MUNCH-museet i vår. En konsert vi i disharmoni også var tilstede på, og ga terningkast seks: “Av og til tar musikk oss med til en sfære utenfor tid og sted, man befinner seg i et eget univers. Det er akkurat det musikken til Susanna gjør denne lørdagskvelden.

Nå har det altså kommet en video fra konserten, og låten/diktet som er valgt ut er «The Ghost.» Den starter med vakkert harpespill før Susanna og orkesteret faller mykt og fint inn. Med dempet og effektfull lyssetting og god kameraføring, er videoen både en fryd for øyne og ører.

Fra presseskrivet: «Premieren på det nye samarbeidet med Oslo Sinfonietta hos MUNCH-museet var en videreutvikling av “Baudelaire & Orchestra” med tonesatte dikt av Charles Baudelaire, som hun gjorde med Kringkastingsorkesteret i fjor. Konserten med KORK er nå vist på NRK1, og kan sees i sin helhet i NRK sin nettspiller her

Susanna Wallumrød jobber for øvrig med et nytt album med egne tekster og musikk. Det kommer i høst, og det er allerede sluppet en singel og video fra det, “Everyone Knows.” Den kan du høre og lese mer om her.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*