3-for-1 metalkveld på Friscena på Gjøvik

Crecended @ Friscena. Foto: Hans Martin Høydahl
Friscena på Gjøvik inviterte til metal-dans i helga, med bandene JAGGU, Crecended og Withered Branch.

Om det var juleforberedelser eller julebord som er grunnen til litt labert oppmøte denne kvelde, vites ikke, men at bandene hadde fortjent litt større publikume det kan vi nok enes om. Uansett ble det iallefall en skikkelig metal-fest på Friscena på Gjøvik!

Friscena på Gjøvik har jeg aldri besøkt før, og som nevnt i tidligere saker er jeg skikkelig fan å sjekke ut nye steder.

Første band ut var JAGGU, som slapp en ny EP nå nylig. Jeg får litt Rob Zombie-assossiasjoner når en høre på sporet «Rumors of war». JAGGU leverer særdeles tung og rå metal. De er et veldig spennende og scenevant band. Og leverte iallefall varene denne kvelden!

JAGGU @ Friscena. Foto: Hans Martin Høydahl
Var verdt turen til «feil side» av Mjøsa

Oslo-bandet Crecended var neste ut. De slapp også nylig EP-en Wasting Away. De var jeg sikkelig spent på. Om jeg ikke husker feil så live-debuterte de på Dødsfest på Felix i fjor. Da imponerte vokalisten stort. Denne kvelden var intet unntak. De leverer skikkelig tøff metal og vokalist Maria har en særegen og imponerende stemme! Bandet er godt samspilte og har virkelig vokst siste jeg så de på Felix.

Siste gjeng ut var Withered Branch. De ga oss, akkurat som reklamert,skikkelig sinna-metal fra Toten. De har akkurat sluppet den nye singlene «3rd Strike». Det rykket godt i foto-fingeren når gitarist Tony kastet hårstrikken – blir artige bilder av slik!

Summa summarum- det var en kveld med bra driv fra scena og nær perfekt lyd og lys! Det var absolutt verdt å dra til «feil side» av Mjøsa denne kvelden 😉

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*