Albumdebut fra Panda Panda – Tulips

Indieband fra Trondheim slipper spennende og smånostalgisk debutplate.

Panda Panda består av Ragnhild Fangel Jamtveit (Vokal/Synth), Oddbjørn Sponås (Trommer), Jonathan Fimland Kleven (Bass), Herman Wildhagen (Vokal/Gitar), og Jonathan Fimland Kleven (Vokal/Gitar). Dette er deres første album, og deres første utgivelse siden EP’en «Millions EP» i 2016. Sistnevnte var heftig fokusert rundt shoegaze, men med «Tulips» går bandet i en litt mer allsidig retning. 90-tallets indie-sound har et sterkt avtrykk på denne utgivelsen, og bandet angir selv at de vil falle i smak for fans av Sonic Youth, Radiohead, og Cocteau Twins.

«Tulips» gis ut i dag, den 22. juni gjennom Riot Factory. De første lytningene indikerer at det er et variert og velprodusert album, med mange gode ideer og interessante stemningsskifter. Panda Panda er selv av den oppfatning at platen «lukter mistenkelig sterkt av syre, eklektiske stesøsken og nyslipte samuraisverd«. Det er godt mulig at det er noe backstory bak dette utsagnet, men det er samtidig vanskelig å si seg uenig.

Bandet vil være å se live over sommeren. Først den 8. på hjemmebanen i Trondheim, nærmere bestemt Studentersamfundet. Vi på østlandet får sjansen den 16. september, da de gjester Ingensteds. De har rykte på seg for å være et bra liveband, og har fremført på bl.a.  Pstereo, UKA, KlubbØya, Trondheim Calling og andre klubbscener rundt om i landet. Vi får trolig høre mer fra/om Panda Panda i tiden som kommer!

Panda Panda på Facebook

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*