BZ tar oss tilbake til en svunnen tid på ny mixtape

På mixtapen Fugleperspektiv stikker BZ hodet fram i slangebolet og avkler det politiske forsøket på kontrollere menneskeheten ved bruk av splitt og hersk. Han ønsker også å ta hiphop-kulturen tilbake til sine røtter.
Foto: Joakim Evensen

Den 8-spors mixtapen Fugleperspektiv er produsert av noen av Norges aller dyktigste beatmakere og produsenter. Den verdenskjente DJ´en White Shadow of Norway har mixet sammen sporene som blant annet gjestes av broren til den avdøde Detroit-produsenten J Dilla ved navn Illa J.

BZ beskriver utgivelsen som «en ekte mixtape med hovedfokus på tunge boom bap beats, krystallklar tale og tekst, samt scratching og juggling mellom sporene». Den norskspråklige rapperen tar oss med tilbake til en svunnen tid hvor rappere var ambisiøse og samfunnsengasjerte forbilder for en bedre, fredeligere og mer innflytelsesrik situasjon for folket i gatene.

Fugleperspektiv er tilgjengelig fra fredag 3. september.
Hør den på Spotify:

Låta «Når All Ting Glipper» som du kan finne på Fugleperspektiv og som Brønnøysund-produsenten Marshtini har produsert, kom ut som musikkvideo onsdag 1. september. Joakim Evensen har stått for filmingen og Oliver Langedahl for klipping.

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*