Endelig konsert på Last Train igjen – med bandene som ble de første covid-kansellerte

Quarter Wolf, Foto av Per-Otto Christiansen , sist Quarter Wolf spilte på fullsatt Last Train i 2019
Quarter Wolf live på Last Train i 2019. Foto: Per-Otto Christiansen.
13. mars 2020 skulle Quarter Wolf og White Trash Blues Band fra Oslo feire utgivelsen av deres split-LP på stampuben i deres hjerter, Last Train. I stedet stengte Norge dagen før.

På lørdag stiller de på scena med hver sin nye utgivelse på Last Train. Den tradisjonsrike musikkscena ble tildelt Oslo bys kunstnerpris tidligere i høst (Saken er bak betalingsmur).

– Vi er stolte og ydmyke over å være blant de første banda tilbake på scena vi er så glad i, og har spilt på flere ganger tidligere, sier Quarter Wolf-vokalist og gitarist Marius Kromvoll.

Coverart Quarter Wolf, Last Call at Last Train
Coverart
Dobbel slippfest og limitert vinylutgivelse: «Last Call at Last Train»

Sammen med sin australske makker i garagepunk-duoen, har han forberedt en eksklusiv overraskelse og hyllest til stamgjestene på favorittbaren deres.
– Vi har laget en svært limitert singel på sju tommer vinyl ved navn Last Call at Last Train – en låt som handler om hvor mye denne pubben betyr for oss. Den vil kun være til salgs på Last Train på lørdag, røper Kromvoll.

Det Oslo-baserte bandet White Trash Blues Band er aktuelle med utgivelsen av albumet We Got Time to Waste på plateselskapet Blues for the Red Sun. De omtales gjerne som «en gjeng olme bondeknøler» i presseskriv. Men muligheten til å endelig få lansere et rykende ferskt debutalbum på Oslos legendariske scene, fikk dem til å legge høygafler til side og spytte ut skråtobakken i digre, takknemlig glis.
– Vår første Oslo gig på sjølvaste Last Train – kan faen ikkje bli bedre. Men det forplikta, så vi skal vrenge råkkesjela og gi alt!, lover frontmann Jan Magnar Hatlemark.

Så da er det bare å tørke støv av konsert-skoene og komme seg på Last Train på lørdag!!

For mer info om konserten, sjekk ut arrangementet på Facebook.

 

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*