Musikkvideo: Big Wolv x Flexi Aukan – Balaklava (Prod. Jester)

Pressefoto
Big Wolv tidligere kjent som Wolverine og Flexi Aukan har samla krefter på låta «Balaklava». Låta handler om diverse bruksområder for det populære hodeplagget. Singelen ble tilgjengelig for streaming fredag 26. august og nå er endelig musikkvideoen til den hardstlående, Jester-produserte låta her.

Big Wolv er en rapartist fra Stovner i Groruddalen. Han starta med musikk på midten av 90-tallet og er en veteran å regne i det norske hip-hop miljøet. I 2018 returnerte han til musikken etter et opphold på 5 år. Fra 2018 og til i dag har han gitt ut flere låter enn de fleste artister gjør i løpet av hele karrieren. Big Wolv kan lett anses å være en av landets mest hardtarbeidende undergrunnsrappere.

Foto: Kjemisk Prosess

Flexi Aukan er en rapartist fra Hauketo som ligger i bydel Søndre Nordstrand i Oslo. Han har siden starten av karrieren vært en stemme for de vanskeligstilte i samfunnet. Tekstene hans sparker alltid oppover og han har aldri vært redd for å snakke for, med og fra «underdogsa» sitt ståsted. Det som gjenspeiler artisten Flexi Aukan er at han står for det han mener er rett og gir seg ikke på tørre møkka. Sist han slapp musikkvideo til låta «Purken er skurken» ble den tatt ned fra nettet av det han beskriver som «statens voldsmonopol» pga kontroverser rundt den hardtslående videoen.

Pressefoto

For et par uker sida slapp de to artistene låta «Balaklava» med lovnader om at en musikkvideo skulle «komme snart». Nå er ventetida endelig over! «Balaklava» er en hardtslående banger av en låt og musikkvideoen er minst like banging. Når Big Wolv sier: «Var det balaklava var det krim. Hadde balaklava på det sporet. Balaklava oppi yarden. Balaklava over hodet» over harde trommer, bass og melodi av Jester fra Gatas, smeller greit da?

Vi får bokstavelig talt servert flammer i denne musikkvideoen som er skutt av Martin Sagstuen for Rollingframe Productions og Nikolai Kobets Freund. Audun Caspersen (9th Gate Productions) står for regi og Kjetil Bjor står for klipp og redigering.

Sjekk ut den splitter nye musikkvideoen til «Balaklava» her:

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*