Ny singel fra ATTAN – The Burning Bush Will Not Be Televised

ATTAN kapret både våre hjerter og våre nakkemuskler under Fysisk Fest 2018. I dag slipper de første smakebit fra deres kommende album.

Foto: Morten F. / Brennvidde.com

Da tiårsjubileumet til Fysisk Format fant sted helgen 15-16. juni var ATTAN en virkelig gledelig overraskelse. Bandet, som har røtter fra rikets nordligere breddegrader, var en av labelets nyeste signeringer som spilte denne kvelden. Angivelig skal det ha vært en heidundrande konsert under Trondheim Calling i februar som «sealed the deal», og signeringen var et faktum.

Mørketiden er over oss

The Burning Bush Will Not Be Televised er første smakebit fra en fullengder som forventes lansert til høsten. Den etterfølger den unisont hyllede EP’en «From Nothing», som ble gitt ut i 2015 i samarbeid med shelsmusic.  Gleden/låten er kanskje kortvarig, men ting tyder på at ATTAN fortsetter med samme vinneroppskrift: en beksvart og høyenergisk hybrid i krysningspunktet mellom hardcore og doom.

Det skjer også spennende ting på konsertfronten for bandet.  Den 1. juli skal de spille på Rockefeller som support for det spinnville Dead Cross, et av de mange prosjektene til den eklektiske Faith No More-frontmannen Mike Patton. Den 7. august vil de være å se på Øya Klubbdagen, i det de inntar scenen på Vulkan Arena. Dersom du har anledning: Ta for all del turen!

ATTAN på Facebook

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*