Aggie Frost ute med sin tredje singel

Foto: Per Arne Larsen
Denne gangen gir Aggie Frost oss «Stille», en mørk konfektbit av en låt.

Aggie Frost fortsetter å dele ut velsmakende konfektbiter fra den kommende plata Perlemor. Fra før har hun gitt oss singlene «Tentakler» og «Tidløs», nå er hun ute med sin tredje singel. Der den forrige singelen «Tidløs» var en fengende synthpop-låt, får vi nå et atskillig mørkere klangbilde og en mørkere tekst. Låten «Stille» handler om hvor stille det ble i lockdown-perioden, men også om tema vi ikke tør ta opp og som ofte blir omsluttet av stillhet og fortielse.

 

Rytmen dunker som en hissig sjarkmotor

Rytmen ligger og dunker som en hissig sjarkmotor i bakgrunnen, mens mørk elektronika og Aggie sin myndige røst tar oss med på en reise inn i ensomhet og stillhet.

Om låten har Aggie selv følgende ord:

«Låta er laget helt intuitivt i lockdown-perioden, og inneholder field-recordings fra grotte-basseng på Tromsø-badet, som har en utrolig vakker klang. Hvis man hører godt etter så synger jeg korene inne i badet der, og strupesang! Jeg fikk komme utenom åpningstid og gaulet løs et par timer, og fikk noen fantastiske lydopptak»

Rytmen ligger og dunker som en hissig sjarkmotor i bakgrunnen, mens mørk elektronika og Aggie sin myndige røst tar oss med på en reise inn i ensomhet og stillhet. En mørk konfektbit av en låt. Aggie deler altså ut de musikalske konfektbitene en for en, antagelig for å få oss hekta. Kjente metoder det, men nå spør vi i lett desperasjon: «Når kommer albumet, Aggie?! Vi må ha mer!».

«Alle blei så stille/ingen ville si det».

Les intervju med Aggie Frost her.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*