Halvor slipper siste smakebit fra kommende album

Foto:Alexander Rostad
«Running Scared» er siste smakebit fra debutalbumet Charades And Masquerades som  slippes 8. mai på Klokkereint.

Musikker Halvor fra Gjøvik har spilt gitar å sunget i 20 år, og han kan det å lage vakker musikk av livets bølgedaler. Han har vært åpen om at for han er det å skrive musikk som terapi. Han blottlegger sjelen og inviterer lytteren inn i sitt melankolske, men likevel håpefulle musikalske univers.

Terapeutisk øvelse

«Running Scared» er en ærlig og åpen låt.

«Running Scared» er en ærlig og åpen låt. Den handler om å søke nye, trygge havner etter å ha gjennomgått noe tøft, og å måtte lære kjenne seg selv på nytt. Vi får følge Halvor sin lengsel etter å overvinne seg selv og sin fortid.

– I dagens samfunn føles det som at mange er veldig opptatt av fasade, og at det å feile er et nederlag i seg selv. Jeg kjente selv veldig på dette, og følte jeg måtte unnskylde alle feiltrinn fra min egen fortid. Jeg har alltid trodd jeg var trygg i meg selv, og det å kjenne på det motsatte var tøft å takle i etterkant. Jeg brukte musikk som terapi, skrev meg ut av det og håper at folk som kjenner seg igjen i teksten kan føle seg litt mindre alene, forklarer Halvor.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*