Law of All er ute med tittellåten til sin kommende EP

Law Of All, Amir Yaakoubd, Henric Lundgren, Jens André Loqvist // Fabrikken 2021. Foto: Nina Holtan
2023 er for fullt i gang, og det er gutta i Law of All også. De stormer inn i nyåret med en hymne skapt for å fylle stadioner! Sjekk ut «Are You Gonna Bore Me Now?» her!

Etter slippene av “Now Watch Me” og “So Low, So High” i 2022 kommer gutta nå med en øreorm som er muligens deres mest fengende låt hittil! Den seige og attitude-fremkallende “Are You Gonna Bore Me Now?” er tittellåten for deres nye EP som kommer ut den 3. mars.

Baby how far can we get? We’re just a click and collect” er de første ordene man hører og de setter tonen for hva låten handler om. I et kapitalistisk samfunn hvor alt er lett tilgjengelig og kan finnes med et fingerknips har kjærlighet, som alt annet, blitt til en handelsvare.

Men når alt er så lett tilgjengelig jobber man ikke like hardt for det, som f.eks., med et forhold? Når man begynner å kjede seg er det bare å laste ned en dating app og swipe videre. Refrenget “Are you gonna bore me now?” er da et spørsmål som begge partene av et forhold stiller hverandre underbevisst når øyeblikkelig tilfredsstillelse har tatt over som hovedmål i våre liv.

Coverart

Ved å ha også spilt inn denne låten i Jens (trommer) sin kjeller, men denne gangen med bruk av trommemaskiner og synther, ønsket gutta å gå utenfor av komfortsonen deres og skrive en låt
som har som mål at man skal gå som en “bad-ass” når man hører på den. Mission accomplished, boys, mission accomplished!

Så ta på dine hodetelefoner, sett på låta, gå deg en tur og føl attituden spre seg i kroppen, der du går rundt med din nye entourage, Law of All. Du kommer ikke til å kjede deg!

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*