Gutt (20), Avind og TAPE TRASH – Labelkveld for Banditt Media på Revolver

Avind@Revolver. Foto: Ådne Evjen
Banditt Media ble startet av Jørn Haagestad i 2021. Han har mange spennende, unge artister på labelen sin. Blant andre Tape Trash, Avind og Gutt (20).

Akkurat disse tre spilte på labelkvelden på Revolver. Vi har tidligere omtalt både Tape Trash og Avind. Begge har relativt ferske albumutgivelser bak seg. Tape Trash kom med sitt debutalbum nå nyss og Avind ga ut sitt tredje album på ettersommeren.

Gutt (20)

Først ute var imidlertid tremannsbandet Gutt (20) som nettopp kom med låten «Take me back to Los Santos.» Soundet er ifølge presseskrivet «inspirert av indie, emo, noe pop og tidvis post-rock.»

Frontmann er Jakob Skogli. Han spiller gitar og synger. Han hevder at høsten handler om å drikke seg full, men har også et varmt hjerte for en slushmaskin på Hovedøya.

Tidvis spiller de rett fram rock mikset med fin gitarpop og gjør en helt grei jobb som første band ut. I tillegg til Jakob Skogli, spiller Steffen Johansen bass og Fredrik Wang Kåsin trommer.

Gutt (20)@Revolver. Foto: Ådne Evjen.
Avind

Avind er neste band ut. De skulle egentlig spilt på Revolver i midten av oktober, men da gikk brannalarmen og konserten ble avlyst/utsatt. Derfor er det en lykkelig gjeng som står på scenen denne lørdagskvelden.

Bandet er frontet av Tonje Eirin Tafjord. Hun synger, spiller gitar, tverrfløyte og tamburin. Hun har også et godt band bak seg, som fint formidler de gode stemningene fra albumene til Avind.

De starter like godt med den lange, fine «Stummande mør(k)e.» De spiller noen gamle og noen fra den nye plata, og avslutter med det som er en av mine favorittlåter fra 2023, «Naken.» Et veldig fint sett av Avind.

Avind@Revolver. Foto: Ådne Evjen.
TAPE TRASH

Med masse energi og stor innlevelse drar TAPE TRASH i gang med en annen av mine favorittlåter fra 2023, «TAPE TRASH 4-EVER.» TAPE TRASH er et band som gjør deg glad. Ikke at tekstene er spesielt lystelige nødvendigvis, men bandets energi og spilleglede smitter over på publikum.

Som forventet gir TAPE TRASH oss god valuta for pengene, de gir rett og slett alt, og det er godt å se. Det er andre gangen vi ser dem i løpet av kort tid. Dere kan lese anmeldelsen av releasekonserten deres på Vaterland her.

Hovedmennene i TAPE TRASH, Kristofer Mathias Staxrud og Anders Magnor Killerud, spiller senere på kvelden et DJ-sett med favorittmusikken deres. I tillegg var Kristofer Mathias Staxrud å se bak trommesettet til Avind.

TAPE TRASH@Revolver. Foto: Ådne Evjen.

 

Fotogalleri: Ådne Evjen

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*