Fersk singel fra MAKTKAMP!

Foto: Pressebilde
MAKTKAMP slipper i dag «Tastaturkriger», som er første singel fra deres ganske så nært forestående album.

Det er få indikasjoner på at det relativt nyetablerte bandet MAKTKAMP har planer om å ta foten av gassen med det første. Rock/metal-kvintetten startet så nylig som i det infamøse 2020, og er allerede klare til å slippe sitt andre album løs på verden.

Den nye skiva har fått den tidsriktige tittelen Caps Lock Woke Rock. Slippdato er den 21. april, og «Tastaturkriger» er første smakebit på hva vi har i vente.

Foto: Coverart
Fremadstormende femspann

– Steilende melodiske gitarer, eksperimentelle blastbeats og en dronende bass, toppet med en screamvokal, som kompromissløst geleider deg gjennom samfunnskritikken på innlandsk-nordnorsk.

MAKTKAMPS andre fullengder etterfølger I Affekt, som ble sluppet januar 2022. Debutalbumet satte dem raskt på kartet, og lovord om I Affekt ble utdelt i både norsk og internasjonal presse. Tross sin korte fartstid og Covid-19s sabotasje av utelivet har bandet allerede over 20 konsertopptredener under beltet, og gjennom disse opparbeidet seg et rykte som et fett og energisk liveband.

Skal vi tro opphavsmennene selv er det noen endringer i formelen på Caps Lock Woke Rock. Uttrykket er ytterligere polert og raffinert, og gravitererer mer mot rockens enn hardcorens domene denne runden. Skulle dette tilfeldigvis fremprovosere nervøse svettetokter hos enkelte, kan bandet berolige dem med følgende sitat:

«– Likevel er lydbildet umiskjennelig MAKTKAMPsk, med steilende melodiske gitarer, eksperimentelle blastbeats og en dronende bass, toppet med en screamvokal, som kompromissløst geleider deg gjennom samfunnskritikken på innlandsk-nordnorsk.»

Vi gleder oss til april!

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*